GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 0252 793646 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

Concealer

De minerale concealers van Purèz zijn een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea of rode vlekjes in het gezicht met make-up te neutraliseren en te corrigeren. U kunt de gele corrector ook gebruiken om verkleuringen onder het oog te maskeren. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral concealer heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen en kan daarom zelf gebruikt worden bij een acne huid.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

 1. KLIK HIER VOOR MEER INFO
  Excl. BTW: € 16,49 Incl. BTW: € 19,95
  Verkrijgbaar in verschillende tinten.

  De Mineral concealers van Purèz zijn minerale kleurcorrectors om de roodheid in uw huid te verminderen en verkleuringen te corrigeren. Het is een veilige en effectieve manier om couperose, rosacea en rode vlekjes in het gezicht te neutraliseren en corrigeren. Of donkere kringen onder de ogen te egaliseren. U kunt dit product het beste onder uw 100% Pure Mineral Foundation gebruiken voor een egale en frisse teint. Uw huid ziet er stralend en egaler uit, terwijl de mineralen zorgen voor een UVA en UVB bescherming tegen de zon. De Mineral Concealer heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen. Het product is in twee kleuren verkrijgbaar.

  Inkoopprijzen inzien? Schrijft u zich hier vandaag nog in! U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging op uw emailadres dat uw bedrijf is ingeschreven. U kunt dan de producten met speciale inkoopprijzen inzien.

  Purèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de concealer de PURÈZ Mineral Foundation Brush of de Kabuki Brush.

  Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
  Levertijd: 3 werkdagen
  Advies Verkoopprijs: € 19,95 Meer info

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Post your comment

PUREZ