GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

GEUREN

Vandaag de dag is de enige wettelijk verplichting bij het gebruik van geuren in producten de vermelding van 'Parfum' in de ingrediëntenlijst.

NATUURLIJK?

Zoekende op het internet zult u verschillende 'natuurlijke' parfums vinden, waarvan de makers er van overtuigd zijn dat hun synthetische ingrediënten zo natuuridentiek zijn dat ze als 'natuurlijk' worden aangemerkt. Wanneer men schrijft over de heerlijke Indiase jasmijn in het parfum, bedoelt men de synthetische jasmijn, nagemaakt in de fabriek. Een complete ingrediëntenlijst is daarom een uitgelezen kans voor de natuurlijke parfumeurs om zich te onderscheiden van de synthetische fabrikanten. U vindt dan ook bij onze 100% natuurlijke parfumcreaties alle gebruikte ingrediënten in plaats van enkel de vermelding 'Parfum'. Openheid van zaken is voor ons en voor u van belang!

Garantie biologische ingrediënten

Omdat wij bij PURÈZ geloven in het verantwoordelijk omgaan met het milieu is ons assortiment geselecteerd op basis van onze overtuiging. In samenwerking met onafhankelijke organisaties laten wij onze producten controleren. De PURÈZ parfums zijn samengesteld uit bestanddelen van biologische teelt en gecontroleerd door AGRECO één van de eerste milieu controle instellingen.
Post your comment

PUREZ