GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

WORKSHOP

Vaktechnische workshops voor professionals

De Workshops Make-up worden per thema gegeven door een professional. U kunt de workshops bijvoorbeeld volgen om kennis te maken met nieuwe producten en uw vaardigheden op te frissen. Een losse workshop kost € 75,00 inclusief B.T.W. U ontvangt € 25,00* korting op onze minerale producten, indien u op deze dag bij ons een bestelling plaatst met een minimale ordergrootte ter waarde van 100 euro*.

Tijdens de workshops werken we met ons eigen merk Purèz Natural Beauty. Wij zijn geen distributeur, onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en samengesteld en het merk is alleen verkrijgbaar via schoonheidssalons. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding van de producten van Purèz maakt dat u nu ook pure minerale make-up eenvoudig als verkoop product in uw salon kunt gaan voeren. Wij hanteren geen startpakketten of minimum inkoopbedragen!

Onze producten zijn dierproefvrij, geschikt voor veganisten, dermatologisch getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese normen voor cosmetica. En onze producten dragen het ICADA-keurmerk.
*inclusief b.t.w.

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Post your comment

PUREZ