GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

INFO SALONS

Geen discussie meer met uw klanten over de ingrediënten? Geen startpakketten of minimum inkoopbedragen? Registreer u vandaag nog en ervaar de mogelijkheden van de professionele salon producten van Purèz. Lees meer over de kwaliteit van de PURÈZ 100% Pure Minerale Make-up en de PURÈZ biologische gezichtsverzorging.

Verpakking van onze producten

Onze recyclebare cans zijn goed verpakt en hebben een afsluitbaar zeefje en ons groene logo.

 

Inkoopprijzen inzien en bestellen?

Schrijft u zich vandaag nog in! U kunt dit eenvoudig online doen door in te loggen op "Mijn account" en in te schrijven als nieuwe klant. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging op uw emailadres dat uw bedrijf is ingeschreven. U kunt nu de producten met speciale inkoopprijzen inclusief B.T.W. inzien en eenvoudig de PURÈZ 100% Pure Minerale Make-up en de PURÈZ biologische gezichtsverzorging online bestellen. Lees vooraf de informatie over onze Service, Betalings- en Leveringsvoorwaarden.

Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland vanaf 60 euro worden gratis bij u thuis bezorgd. Voor het bezorgen van bestellingen onder de 60 euro brengen wij een bedrag van € 5,50 aan verzendkosten in rekening. U komt dus nooit bij het afrekenen voor onverwachtse verrassingen te staan! Bij bestellingen binnen Europa gelijk aan of onder de € 100,- worden automatisch € 13,50 (excl. BTW) aan verzendkosten in rekening gebracht.

Ander afleveradres

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld op uw huisadres wilt laten afleveren.

Post your comment

PUREZ