GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

INFO SALONS

Geen discussie meer met uw klanten over de ingrediënten? Geen startpakketten of minimum inkoopbedragen? Registreer u vandaag nog en ervaar de mogelijkheden van de professionele salon producten van Purèz. Lees meer over de kwaliteit van de PURÈZ 100% Pure Minerale Make-up en de PURÈZ biologische gezichtsverzorging.

Verpakking van onze producten

Onze recyclebare cans zijn verpakt in een satijnen tasje met ons groene logo. Een luxe verpakking en makkelijk voor uw klanten om hun producten in de tas mee te nemen. In de volgende online video kunt u zelf kennismaken met de producten van Purèz.

 

Inkoopprijzen inzien en bestellen?

Schrijft u zich vandaag nog in! U kunt dit eenvoudig online doen door in te loggen op "Mijn account" en in te schrijven als nieuwe klant. U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging op uw emailadres dat uw bedrijf is ingeschreven. U kunt nu de producten met speciale inkoopprijzen inclusief B.T.W. inzien en eenvoudig de PURÈZ 100% Pure Minerale Make-up en de PURÈZ biologische gezichtsverzorging online bestellen. Lees vooraf de informatie over onze Service, Betalings- en Leveringsvoorwaarden.

Verzendkosten

Bestellingen binnen Nederland vanaf 60 euro worden gratis bij u thuis bezorgd. Voor het bezorgen van bestellingen onder de 60 euro brengen wij een bedrag van € 5,50 aan verzendkosten in rekening. U komt dus nooit bij het afrekenen voor onverwachtse verrassingen te staan! Bij bestellingen binnen Europa gelijk aan of onder de € 100,- worden automatisch € 13,50 (excl. BTW) aan verzendkosten in rekening gebracht.

Ander afleveradres

U kunt ervoor kiezen om uw bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen. Handig als u de bestelling bijvoorbeeld op uw huisadres wilt laten afleveren.

Post your comment

PUREZ