GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

Gezicht

Purèz make-up is een 100% pure minerale make-up lijn voor vrouwen die er mooi en ‘natuurlijk’ uit willen zien. Het assortiment bestaat uit een: foundation, oogschaduw, blusher, biologische lipstick en lipgloss, een kleurcorrector, finishing poeder, oogpotlood en wenkbrauwpoeder. U kunt kiezen uit een uitgebreid kleurenpalet voor een mooie, natuurlijke uitstraling of een glamour look. Onze foundations zorgen voor een natuurlijke, gelijkmatige tint, bevatten een SPF 15 en zijn geschikt voor alle huidtypes.

Assortiment

In het menu aan de linkerkant vindt u de verschillende productgroepen o.a. voor gezicht, ogen en lippen. U kunt eenvoudig online uw favoriete product en kleur selecteren.

Ontdek Purèz - 100% Pure Mineral Make-up!

Dankzij het internet heeft u waarschijnlijk al gelezen dat Minerale Make-up een gezonde keuze is voor uw huid. Mineralen zijn het nieuwe "groen". Dit heeft ook een keerzijde. Merken willen gebruik maken van deze nieuwe trend en brengen producten op de markt die nauwelijks gezonde mineralen bevatten. Sterker nog ze bevatten ingrediënten die uw poriën verstoppen en huidirritatie veroorzaken. Zuivere Minerale Make-up bevat GEEN: Dierlijke ingrediënten, Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en GEEN NANO-mineralen.
Post your comment

PUREZ