GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

Kennismaken? Kies voor een eenmalig Sample Pakket!

Meer afbeeldingen

Kennismaken? Kies voor een eenmalig Sample Pakket!
Excl. BTW: € 9,98 Incl. BTW: € 12,07

De inhoud bestaat uit één sample: foundation, eyeshadow, blush, bronzer, concealer, primer, highlighter, lipstick, eyebrow

Het Sample Pakket bestaat uit 9 verschillende productsamples en kan eenmalig worden besteld om kennis te maken met de 100% Pure Minerale Make-up van PURÈZ. Zo kunt u zelf de intensiteit van echte minerale make-up ervaren. Wij hebben voor u de meest gangbare kleuren samengesteld.

PURÈZ 100% Pure Minerale Make-up is geschikt voor de gevoelige huid, omdat het geen Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone, Karmijn en Nano-mineralen bevat.

Zodra u hebt besteld, ontvangt u een gecorrigeerde factuur minus de verzendkosten. Nadat het bedrag bij ons is bijgeschreven, verzenden wij uw bestelling.

Eenmalig te bestellen GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: not for sale

Excl. BTW: € 9,98 Incl. BTW: € 12,07
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

Minerale Make-up wordt in de zuiverste vorm enkel gemaakt van mineralen uit de aarde. Het zijn echter niet alleen de mineralen die onze lijn uniek maken. Het proces waarmee de mineralen zijn fijngemalen is net zo belangrijk, omdat dat het lichte, luchtige 'gevoel' van een goede minerale Make-up geeft. De prachtige kleuren, de dekkingskracht en het feit dat uw poriën niet verstoppen, maakt het een nieuw en geschikt product om dagelijks te gebruiken.
Ingrediënten

Details

PURÈZ 100% Pure Minerale Make-up is geschikt voor de gevoelige huid, omdat het geen Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone, Karmijn en Nano-mineralenbevat.
Reviews
Post your comment

PUREZ