GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ Mineral Eyeshadow Brush Large

Meer afbeeldingen

PURÈZ Mineral Eyeshadow Brush Large
Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95

Een zachte, dichtbehaarde kwast voor het aanbrengen van minerale oogschaduw. Deze grotere uitvoering is met name geschikt om een basiskleur op uw oogleden aan te brengen en kleuren te vervagen. Samen met de Eyebrow Shadow Brush is dit een prachtige set, waarmee u iedere gewenste oogopslag kunt creëren.

Purèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Purèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 14,95

Excl. BTW: € 12,36 Incl. BTW: € 14,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

Met de Purèz Mineral Eyeshadow Brush Large kunt u op professionele wijze bij uw klanten de minerale oogschaduwpoeder aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u onder de tap "Gebruiksaanwijzing".
Gebruiksaanwijzing

Details

De kwasten gebruikt u volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met de kwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de poeder aan.

Onderhoud
De Purèz kwasten zorgen ervoor dat de minerale make-up mooi en egaal wordt aangebracht. Voor het optimaal gebruik van de kwasten is het van belang om deze één keer in de vier weken schoon te maken.

Inweken
Vul een bakje met water en zeepvrije wasemulsie van bijvoorbeeld Sebamed. Meng het water en een beetje wasemulsie goed door elkaar en leg vervolgens de kwasten met de haren in het water. Zorg ervoor dat het bakje groot genoeg is, zodat de kwasten voldoende ruimte hebben. Om de halve minuut draait u iedere kwast even in het rond. Hierdoor zullen de make-up deeltjes loslaten. De kwasten niet langer dan vijf minuten in het water laten liggen!

Uitspoelen
Leg de kwasten op een schone doek. U vult vervolgens het bakje met alleen schoon water. Nu is het zaak om iedere kwast apart uit te spoelen door deze weer rond te draaien in het water. Herhaal dit met ieder kwast in schoon water, totdat ze goed uitgespoeld zijn.

Drogen & luchtig maken
Voordat u de kwasten laat drogen, knijpt u iedere kwast voorzichtig uit. Vervolgens legt u de kwasten, met de haren omhoog, te drogen op de rand van het bakje. Nu is het belangrijk, terwijl uw kwasten nog nat zijn, om deze weer zo snel mogelijk "luchtig" te krijgen. Dit doet u door de haren van de kwast, zachtjes en zonder druk, op uw handpalm los te draaien. Doe dit regelmatig gedurende het drogen.

Klaar voor gebruik
Als de kwasten helemaal droog zijn, maakt u deze nog een keer luchtig door ze weer even in uw handpalm rond te draaien. U kunt nu weer volop genieten van uw schone kwasten! Dit is de manier om uw kwasten te reinigen en de levensduur te verlengen.
Reviews
Post your comment

PUREZ