GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

Sample pakket "Bronzer & Blush"

Meer afbeeldingen

Sample pakket "Bronzer & Blush"
Excl. BTW: € 4,09 Incl. BTW: € 4,95


Wij hebben voor u een sample pakket samengesteld met de pure minerale samples die in de video worden gebruikt en meer. Met 3 bronzer en 4 blush kleuren kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur u wenst aan te schaffen.

INHOUD SAMPLE PAKKET BIJ VIDEO "HOE BRONZER EN BLUSH AANBRENGEN?"

*3 x mini-bronzer
*4 x mini-blush
*Gratis verzending

Purèz tip 1: gebruik voor het aanbrengen van de bronzer de PURÈZ Mineral Foundation Brush. Voor het aanbrengen van de blush maken wij gebruik van de PURÈZ Mineral Blush Brush.

Purèz tip 1: Wilt u automatisch nieuwsbericht ontvangen of weten wanneer de nieuwe video online is? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier gratis aanmelden! Inschrijven op de nieuwsberichten van PURÈZ

Alle producten van Purèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Purèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

Eenmalig te bestellen GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: not for sale

Excl. BTW: € 4,09 Incl. BTW: € 4,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer en Blush verzorgen uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Onze minerale make-up zorgen voor een frisse kleur en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer en Blush zijn geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer & Blush hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Zinc Oxide
Zinc Oxide is een bekend mineraal gemalen tot een witte poeder. Het wordt gebruikt als een kleurpigment in cosmetica. Het reflecteert het zonlicht en beschermt de huid tegen UV stralen.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Boron Nitride
Boron is een gemalen mineraal. Het witte poeder zorgt voor de luchtigheid van onze producten. Boron Nitride heeft een ontsmettende en absoberende werking.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ultramarines
Ultramarines zijn mineralen, die worden gebruikt als kleurpigmenten in cosmetica.

Ingrediënten

Details

Mica, Titanium Dioxide (CI77891), Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499), Ultramarines (CI77007).
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone foundation of blush-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de Bronzer of blush poeder aanbrengen op uw huid. De PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer & Blush geven een zongebruinde en levendige gloed op uw gezicht zonder de schadelijke UV-stralen.
Reviews
Post your comment

PUREZ