GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ Mineral Eyeliner & Eyebrow Brush

Meer afbeeldingen

PURÈZ Mineral Eyeliner & Eyebrow Brush
Excl. BTW: € 8,22 Incl. BTW: € 9,95

Een stevige, korte en platte kwast voor het aanbrengen van een eyeliner of het modelleren van uw wenkbrauwen. U kunt namelijk alle donkerdere oogschaduwkleuren ook gebruiken als eyeliner. Plaats dan een kleine hoeveelheid oogschaduw op een schoteltje. Voeg één waterdruppel toe aan de poeder. Gebruik vervolgens de Purèz Eyeliner kwast en doop deze in de oogschaduw met water. Start met het trekken van een lijntje aan de buitenkant van uw ooglid. Wilt u een natuurlijke look? Trek een dunne lijn zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Wel even goed op laten drogen, voordat u verder gaat met het opmaken. U kunt deze kwast ook gebruiken voor het aanbrengen van de wenkbrauwpoeder. Met een minerale poeder voorkomt u een getekende wenkbrauw-look!

Purèz tip: breng, vooraf aan de oogschaduw, eerst de Purèz Primer op uw oogleden aan. Dit zorgt ervoor dat uw oogschaduw en eyeliner niet "gaat lopen" en ophopen in de ooglidplooi.

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 9,95

Excl. BTW: € 8,22 Incl. BTW: € 9,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

Met de Purèz Mineral Eyeliner and Eyebrow Brush kunt u op professionele wijze bij uw klanten de minerale eyeliner aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u onder de tap "Gebruiksaanwijzing".
Gebruiksaanwijzing

Details

Onderhoud
De Purèz kwasten zorgen ervoor dat de minerale make-up mooi en egaal wordt aangebracht. Voor het optimaal gebruik van de kwasten is het van belang om deze één keer in de vier weken schoon te maken.

Inweken
Vul een bakje met water en zeepvrije wasemulsie van bijvoorbeeld Sebamed. Meng het water en een beetje wasemulsie goed door elkaar en leg vervolgens de kwasten met de haren in het water. Zorg ervoor dat het bakje groot genoeg is, zodat de kwasten voldoende ruimte hebben. Om de halve minuut draait u iedere kwast even in het rond. Hierdoor zullen de make-up deeltjes loslaten. De kwasten niet langer dan vijf minuten in het water laten liggen!

Uitspoelen
Leg de kwasten op een schone doek. U vult vervolgens het bakje met alleen schoon water. Nu is het zaak om iedere kwast apart uit te spoelen door deze weer rond te draaien in het water. Herhaal dit met ieder kwast in schoon water, totdat ze goed uitgespoeld zijn.

Drogen & luchtig maken
Voordat u de kwasten laat drogen, knijpt u iedere kwast voorzichtig uit. Vervolgens legt u de kwasten, met de haren omhoog, te drogen op de rand van het bakje. Nu is het belangrijk, terwijl uw kwasten nog nat zijn, om deze weer zo snel mogelijk "luchtig" te krijgen. Dit doet u door de haren van de kwast, zachtjes en zonder druk, op uw handpalm los te draaien. Doe dit regelmatig gedurende het drogen.

Klaar voor gebruik
Als de kwasten helemaal droog zijn, maakt u deze nog een keer luchtig door ze weer even in uw handpalm rond te draaien. U kunt nu weer volop genieten van uw schone kwasten! Dit is de manier om uw kwasten te reinigen en de levensduur te verlengen.
Reviews
Post your comment

PUREZ