GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 0252 793646 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ Puntenslijper voor oogpotlood

Meer afbeeldingen

PURÈZ Puntenslijper voor oogpotlood
Excl. BTW: € 4,09 Incl. BTW: € 4,95

Cosmetische puntenslijper met een tipvormer systeem. De kleur van onze puntenslijper is momenteel roze. De uitvoering is hetzelfde gebleven.

Deze handige puntenslijper van PURÈZ kan zowel voor normale als extra dikke potloden worden gebruikt. Creëert een perfecte spitse punt of een ronde punt (voor smokey eyes). De mesjes zijn van chirurgisch staal en werken op zachte en harde materialen, hout en plastic.

Afhankelijk van de formule en de beoogde toepassing kunt u kiezen tussen een ronde tip of een puntige tip. De PURÈZ cosmetische puntenslijper met tipvormer geeft u de vrijheid om de juiste tip te maken voor verschillende toepassingen.

De puntenslijper heeft een kapje waardoor het slijpsel niet meer uit de puntenslijper kan vallen.
Tussen de twee mesjes in zit een klein zwart plastic staafje dat u los kunt halen. Het staafje kunt u gebruiken om de tipvormer eruit te drukken of om eventueel slijpsel bij de mes bladen te verwijderen.

Speciaal ontwikkeld voor de "Purèz Jumbo oogpotlood".

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 4,95

Excl. BTW: € 4,09 Incl. BTW: € 4,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

Cosmetische puntenslijper met een tipvormer systeem. Geschikt voor bijna alle maten oogpotlood. Kan zowel een scherpe als een ronde punt creëren.
Ingrediënten

Details

N.V.T.
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik voor PAVÈZ Jumbo oogpotlood de opening met de zwarte ring. Haal deze ring weg voor gebruik. Wilt u een botte punt? Dan doet u verder niets en slijpt u het potlood. Wilt u een stompe punt voor bijvoorbeeld smokey eyes? Dan haalt u de tipvormer eruit. Tussen de twee mesjes in zit een klein zwart plastic staafje dat u los kunt halen. Het staafje kunt u gebruiken om de tipvormer eruit te drukken of om eventueel slijpsel bij de mes bladen te verwijderen. Zie voor gebruik de foto's bij het product.
Reviews

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

Post your comment

PUREZ