GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 0252 793646 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

3 april 2017: Vaktechnische Workshop Minerale make-up basis

Meer afbeeldingen

3 april 2017: Vaktechnische Workshop Minerale make-up basis
Excl. BTW: € 61,98 Incl. BTW: € 75,00

Vaktechnische workshops
De Workshop Make-up worden per thema gegeven door een professional voor professionals. U kunt de workshops bijvoorbeeld volgen om kennis te maken met nieuwe producten en uw vaardigheden op te frissen.

De workshop minerale make-up bestaat uit één dagdeel van drie uur en na afloop ontvangt u een certificaat. De groep bestaat maximaal uit 8 personen, zodat iedereen voldoende persoonlijke aandacht krijgt. Er wordt gewerkt met de producten van Purèz, u hoeft dus geen eigen materialen mee te nemen naar deze workshop. Tijdens deze workshop brengt u op het eigen gezicht de Purèz minerale make-up aan.

Programma
*Kennismaking materialen en producten
*Egaliseren van de huid
*Foundation
*Fixeren van make-up
*Wenkbrauwen
*Oogmake-up
*Blusher/Bronzer
*Shaper
*Highligter
*Lippen

Datum
*Maandag: 3 April van 13:00 uur – 16:00 uur
*Locatie: Salon Purèz, Lentepark 26, 2151 EV te Nieuw-Vennep
*Kosten: € 75,- p.p. inclusief certificaat, naslagwerk, koffie/thee met wat lekkers
*Duur: 3 uur
* € 25,00 korting op minerale producten (zie voorwaarden).

Inschrijving
U kunt zich eenvoudig inschrijven door deze workshop online te bestellen en te betalen. Zodra het bedrag is bijgeschreven, ontvangt u van ons een bevestiging van deelname met een routebeschrijving. Vul wel alle informatie in de winkelwagen correct in, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Excl. BTW: € 61,98 Incl. BTW: € 75,00
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

VAKTECHNISCHE WORKSHOPS VOOR PROFESSIONALS
De Workshops Make-up worden per thema gegeven door een professional. U kunt de workshops bijvoorbeeld volgen om kennis te maken met nieuwe producten en uw vaardigheden op te frissen. Een losse workshop kost € 75,00 inclusief B.T.W.

Tijdens de workshops werken we met ons eigen merk Purèz Natural Beauty. Wij zijn geen distributeur, onze producten worden in eigen beheer ontwikkeld en samengesteld en het merk is alleen verkrijgbaar via schoonheidssalons. De uitstekende prijs kwaliteit verhouding van de producten van Purèz maakt dat u nu ook pure minerale make-up eenvoudig als verkoop product in uw salon kunt gaan voeren. Wij hanteren geen startpakketten of minimum inkoopbedragen!

Onze producten zijn dierproefvrij, geschikt voor veganisten, dermatologisch getest en goedgekeurd volgens de strenge Europese normen voor cosmetica. En onze producten dragen het ICADA-keurmerk.
Reviews
Post your comment

PUREZ