GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ LENTELOOK BLUSH & BRONZER DUO 2015

Meer afbeeldingen

PURÈZ LENTELOOK BLUSH & BRONZER DUO 2015
Excl. BTW: € 31,32 Incl. BTW: € 37,90

Inhoud: 1 x bronzer 6gr.
1 x blush 6gr.
1 x A3-poster PURÈZ LENTELOOK 2015
Per persoon wordt er één poster verstrekt.
Geschikt voor veganisten!

Voor een zongebruinde huid hebben wij voor deze lentelook de "Bronzer Sunlight" gebruikt in combinatie met de "Blush Peach-B10". Beide producten zijn net NIEUW toegevoegd aan ons assortiment. De blush geeft een glanzende perzikbruine kleur aan de wangen. Meer weten over het aanbrengen van deze look? Hier vindt u de uitleg: PURÈZ LENTELOOK

Inkoopprijzen inzien? Schrijft u zich hier vandaag nog in! U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging op uw emailadres dat uw bedrijf is ingeschreven. U kunt dan de producten met speciale inkoopprijzen inzien.

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 5 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 37,90

Excl. BTW: € 31,32 Incl. BTW: € 37,90
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer en Blush verzorgen uw huid door toevoeging van actieve en beschermende ingrediënten. Onze minerale make-up zorgen voor een frisse kleur en een natuurlijke uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer en Blush zijn geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer & Blush hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Zinc Oxide
Zinc Oxide is een bekend mineraal gemalen tot een witte poeder. Het wordt gebruikt als een kleurpigment in cosmetica. Het reflecteert het zonlicht en beschermt de huid tegen UV stralen.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Boron Nitride
Boron is een gemalen mineraal. Het witte poeder zorgt voor de luchtigheid van onze producten. Boron Nitride heeft een ontsmettende en absoberende werking.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Ultramarines
Ultramarines zijn mineralen, die worden gebruikt als kleurpigmenten in cosmetica.

Ingrediënten

Details

Mica, Titanium Dioxide (CI77891), Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499), Ultramarines (CI77007).
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone foundation of blush-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de Bronzer of blush poeder aanbrengen op uw huid. De PURÈZ 100% Pure Mineral Bronzer & Blush geven een zongebruinde en levendige gloed op uw gezicht zonder de schadelijke UV-stralen.
Reviews
Post your comment

PUREZ