GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ Kabuki Brush

Meer afbeeldingen

PURÈZ Kabuki Brush
Excl. BTW: € 21,45 Incl. BTW: € 25,95

De ronde kop van de Kabuki kwast bevat veel zachte haren en heeft een korte steel van ongeveer 2 cm. De kwast is een “must-have” voor het aanbrengen van de minerale foundation en het creèren van een volledige dekking met een natuurlijke uitstraling. Bent u een liefhebber van vloeibare foundation? Met de Kabuki Brush en de nieuwste technieken kunt u de minerale foundation eenvoudig vloeibaar aanbrengen. De naam Kabuki is afgeleid van een Japanse theatervorm gespeeld door actrices die veel en bijzondere make-up dragen.

Purèz tip: vanwege het formaat makkelijk mee te nemen in uw handtas om op de dag het glimeffect van de "T-zone" bij te werken met de Purèz Primer.

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 26,95

Excl. BTW: € 21,45 Incl. BTW: € 25,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

Met de Purèz Kabuki Brush kunt u op professionele wijze bij uw klanten de minerale foundation of primer aanbrengen. Meer informatie over het het gebruik en het reinigen van de brush vindt u onder de tap "Gebruiksaanwijzing".
Gebruiksaanwijzing

Details

De kwasten gebruikt u volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met de kwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de poeder aan.

U kunt met de Kabuki kwast de foundation ook vloeibaar aanbrengen. Dit geeft een heerlijk fris gevoel zonder een zware foundation dekking die uw poriën afsluit! Met een Kabuki of Foundationkwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de kwast af (tap) aan de rand van het potje zodat de overtollige poeder op het zeefje valt. Vervolgens maakt u de haartjes van uw poederkwast een beetje vochtig door de haartjes van de kwast heel kort met een verstuiver nat te maken. Nu dept u met uw kwast uw gezicht en maakt daarbij ronddraaiende bewegingen. U kunt dit herhalen totdat u tevreden bent over de dekking. Op de dag kunt u met een droge kwast eenvoudig uw foundation bijwerken.

Onderhoud
De Purèz kwasten zorgen ervoor dat de minerale make-up mooi en egaal wordt aangebracht. Voor het optimaal gebruik van de kwasten is het van belang om deze één keer in de vier weken schoon te maken.

Inweken
Vul een bakje met water en zeepvrije wasemulsie van bijvoorbeeld Sebamed. Meng het water en een beetje wasemulsie goed door elkaar en leg vervolgens de kwasten met de haren in het water. Zorg ervoor dat het bakje groot genoeg is, zodat de kwasten voldoende ruimte hebben. Om de halve minuut draait u iedere kwast even in het rond. Hierdoor zullen de make-up deeltjes loslaten. De kwasten niet langer dan vijf minuten in het water laten liggen!

Uitspoelen
Leg de kwasten op een schone doek. U vult vervolgens het bakje met alleen schoon water. Nu is het zaak om iedere kwast apart uit te spoelen door deze weer rond te draaien in het water. Herhaal dit met ieder kwast in schoon water, totdat ze goed uitgespoeld zijn.

Drogen & luchtig maken
Voordat u de kwasten laat drogen, knijpt u iedere kwast voorzichtig uit. Vervolgens legt u de kwasten, met de haren omhoog, te drogen op de rand van het bakje. Nu is het belangrijk, terwijl uw kwasten nog nat zijn, om deze weer zo snel mogelijk "luchtig" te krijgen. Dit doet u door de haren van de kwast, zachtjes en zonder druk, op uw handpalm los te draaien. Doe dit regelmatig gedurende het drogen.

Klaar voor gebruik
Als de kwasten helemaal droog zijn, maakt u deze nog een keer luchtig door ze weer even in uw handpalm rond te draaien. U kunt nu weer volop genieten van uw schone kwasten! Dit is de manier om uw kwasten te reinigen en de levensduur te verlengen.
Reviews
Post your comment

PUREZ