GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ Kalmerende Gezichtstonic 100ml

Meer afbeeldingen

PURÈZ Kalmerende Gezichtstonic 100ml
Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95

Compleet nieuwe formule in verpakking met verstuiver!

100% Natuurlijke hydrolaat verkregen uit verse biologische rozenblaadjes door middel van stoomdestillatie. Het hydrolaat heeft een kalmerend en een verstevigend effect op de huid. De tonic verwijdert op milde en effectieve wijze de resten van make-up of reinigingsmelk. Hydrolaten kunnen de Ph-waarde van de huid herstellen en de afweer tegen schadelijke stoffen verbeteren. De beste rozenblaadjes komen uit Bulgarije en zijn verkregen uit biologische teelt.

U heeft een salon en u wilt de inkoopprijzen inzien? Registreer u vandaag nog en ervaar de mogelijkheden van de professionele salon producten van Purèz.

Belangrijkste ingrediënt: Distillaat van de biologisch geteelde Damascus Roos uit Bulgarije

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 29,95

Excl. BTW: € 24,75 Incl. BTW: € 29,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

De producten van PURÈZ bevatten GEEN: parabenen, synthetische conserveringsmiddelen, synthetische kleurstoffen, synthetische geurstoffen, minerale oliën, propyleen glycol, polyethyleen glycol, paraffine, siliconen en aardolieproducten.

Wat zijn hydrosols of hydrolaten?
Hydrolaten of Hydrosols bevatten de levenskracht van de plant en zijn het product van een stoomdestillatie proces. Ze bevatten wateroplosbare, vluchtige plantencomponenten die een subtiele geur geven. Door hun lage pH-waarde - tussen de 2,9 en 6,5 - hebben de hydrolaten een zachte en herstellende werking op uw huid.

De werking
De werking van hydrosols is gelegen in het feit dat het hydrofiele zuren zijn, die goed zijn voor onze huid. De PURÈZ Rozen Hydrosol heeft een therapeutische, antiseptische en onstekingsremmende werking op uw huid. Bacteriën houden namelijk niet van een zure omgeving. Hydrolaten kunnen de Ph-waarde van uw huid herstellen en de afweer tegen schadelijke stoffen verbeteren. De PURÈZ Soothing Spray heeft een samentrekkende werking en kan rimpels verminderen.

Het echte product
Een natuurzuivere Hydrosol is niet hetzelfde als een (aromatische) bloemenwater. Deze bevatten dikwijls synthetische geurstoffen en ze worden niet zelden gemaakt door enige druppels aan bronwater toe te voegen. Dit heeft niets te maken met een hydrolaat of hydrosol. Kies daarom altijd voor een hydrosol voor het echte natuurzuivere product.
Ingrediënten

Details

Aqua rosae, BIO, Bulgarije, traditioneel gedestilleerd
Ingrediënt uit gecontroleerde biologische teelt
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik dit product dagelijks in de ochtend en in de avond voor een jonger uitziende huid. Gebruik eerst PURÈZ phytotherapy Cleansing Lotion voor het beste resultaat. Breng vervolgens het biologische rozen hydrolaat aan met de verstuiver op de huid van uw gezicht, hals en decolleté. Dep vervolgens met twee vochtige watjes het gezicht. Gebruik vervolgens de biologische verzorging uit de Purèz-lijn. De toners van Purèz zijn bedoeld om direct op de huid te sprayen. Geen watjes nodig dus! De basis van the ingredients zorgt ervoor dat de huid gelijk gehydrateerd word. Als je hieroverheen direct je creme aanbrengt zal je zien dat je creme veel beter word opgenomen. Je hebt uiteindelijk ook echt minder product nodig! Bij een extreem gevoelige huid raden wij de Phytotherapy Eye and Face Serum aan. Kan de hele dag door worden gebruikt om irritaties te kalmeren.
Reviews
Post your comment

PUREZ