GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

PURÈZ ClearSkin, BIO 20ml

Meer afbeeldingen

PURÈZ ClearSkin, BIO 20ml
Excl. BTW: € 27,23 Incl. BTW: € 32,95


Een huidprobleem bestrijden met agressieve middelen geeft wellicht op korte termijn verlichting, maar wat doet het met de huid op langere termijn?
Uw klanten komen bij u voor een gedegen, veilig en verantwoord advies. Nu is er ook een natuurlijke oplossing om verschillende huidproblemen aan te pakken. ClearSkin is een biologische formule samengesteld uit natuurlijke, biologische en actieve ingrediënten. Het tast de gezonde huidflora niet aan en doet alleen wat het moet doen. Door de combinatie van de juiste biologische etherische oliesoorten, de verhouding en de concentratie is het gebruik bij een onrustige en onzuivere huid nu ook mogelijk op een groter huidoppervlak. ClearSkin helpt bij een vette huid, huidonreinheden, eczeem, ontstekingen en pukkels.


WAAROM CLEARSKIN?
*
ClearSkin tast de gezonde huidflora niet aan
*ClearSkin is biologisch
*ClearSkin is 100% natuurlijk
*ClearSkin is geschikt voor een groter huidoppervlak
*ClearSkin is zelfs te gebruiken bij een gevoelige huid
*ClearSkin droogt de huid niet uit
*ClearSkin is geschikt voor onder de dagverzorging

Belangrijkste ingrediënten: Biologische Tamanu-olie, Blauwe Kamille-olie, Tea tree-olie, Damascus rozenolie

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 32,95

Excl. BTW: € 27,23 Incl. BTW: € 32,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

PURÈZ ClearSkin is een bijzondere samenstelling van werkzame essentiële oliën. Een 100% natuurlijke remedie tegen onzuivere huid, eczeem, vette huid, pukkels, rode vlekjes en jeugdpuistjes. Voor ClearSkin hebben wij voor u de volgende belangrijkste ingrediënten geselecteerd.

Melaleuca alternifolia (Tea tree)
De Tea Tree is wellicht de meest complete essentiële olie ter wereld. De Tea tree olie staat bekend om de antibacteriële en anti-schimmel werking en is effectief bij huidongemakken zoals puistjes, een vette huid of huidonreinheden. Het gebruik van Tea tree olie heeft helaas ook wat minder positieve kanten. Een te hoge dosis kan huidirritatie veroorzaken of de huid uitdrogen. Meestal wordt deze olie dan ook met een wattenstaafje plaatselijk op de huid aangebracht. De geur is sterk aanwezig en wordt niet door iedereen gewaardeerd. Door de specifieke etherische oliesoorten te combineren, is het gelukt om een mix te ontwikkelen met een ontstekingsremmende en een hydraterende werking, waardoor ClearSkin op een groter huidoppervlak aangebracht kan worden.

Rosa damascena (Roosextract)
Van de rozenblaadjes van de Damascus roos wordt een roosextract gedestilleerd, wat vervolgens aan dit product is toegevoegd. Als de zachtste van alle adstringerende producten hebben wij deze rozenolie gekozen vanwege de ontsmettende werking zonder uit te drogen en natuurlijk de heerlijke geur.

Matricaria recutita (Blauwe Kamille)
De etherische olie wordt gewonnen door middel van stoomdestillatie van de bloemen. Het effectieve bestanddeel van de olie is het blauwe azuleen en deze is heilzaam bij eczeem, acne, ontstekingen en jeugdpuistjes. Werkt tevens verzachtend bij een droge, ruwe en schrale huid.

Calophyllum inophyllum (Tamanu)
Tamanu olie kan worden beschouwd als een wonderolie met vele kwaliteiten en een brede toepasbaarheid bij o.a. acne, psoriasis en littekens. Tamanu heeft een ontstekingsremmende werking zonder uit te drogen, omdat de vetzuren in de olie de huid hydrateren en verzachten.
Ingrediënten

Details

calophyllum inophyllum*, Matricaria recutita*, Rosa damascena*, melaleuca alternifolia*, simmondsia chinensis seed oil*
*Bestandeel uit gecontroleerde biologische teelt.
Het ICADA-keurmerk op de PURÈZ producten geeft u de garantie dat de producten en ingrediënten niet op dieren zijn getest, en dat geen enkel ingrediënt in onze producten uit dierlijk weefsel afkomstig is. Wij doen ook geen zaken met toeleveranciers die hun producten op dieren testen.
Gebruiksaanwijzing

Details

Gebruik dit product dagelijks in de ochtend en avond om specifieke huidproblemen tegen te gaan. Breng PURÈZ ClearSkin na cleansing en toning zacht masserend aan op de gezichtshuid, voordat de dag-, of nachtcrème wordt aangebracht.
Reviews
Post your comment

PUREZ