GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

Sample pakket "Wenkbrauwen"

Meer afbeeldingen

Sample pakket "Wenkbrauwen"
Excl. BTW: € 2,07 Incl. BTW: € 2,50Met behulp van onze online video "Wenkbrauwen doe je zo" kunt u nu zelf thuis aan de slag. De video laat in een aantal stappen zien hoe met een pure minerale wenkbrauw poeder de ogen te laten spreken en met het bijbehorende sample pakket kunt u kennismaken met onze kleuren.

Wij hebben voor u 3 mini's die in de video worden gebruikt. Zo kunt u in alle rust thuis bepalen welke kleur het beste bij uw klanten past.

INHOUD SAMPLE PAKKET BIJ VIDEO "WENKBRAUWEN"
*3 x mini-eyebrow powder

*Gratis verzending

Purèz tip 1: gebruik voor het aanbrengen van de pure mineralen make-up de PURÈZ Mineral Brush Set.

Purèz tip 2: wilt u weten wanneer de nieuwe video online is? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief. U kunt zich hier gratis aanmelden! Inschrijven op de berichten van PURÈZ

Alle producten van Purèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Purèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

Eenmalig te bestellen GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Prijs: € 2,50
Advies Verkoopprijs: NOT FOR SALE!

Excl. BTW: € 2,07 Incl. BTW: € 2,50
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

PURÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow poeder vult en definieert uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Wenkbrauwen bepalen de expressie van uw gezicht. Geef ze dus een zachte vorm, die goed bij u past. Met een minerale poeder voorkomt u een getekende wenkbrauw-look! PURÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voor PURÈZ 100% Pure Mineral Eyebrow hebben wij voor u de volgende ingrediënten geselecteerd.


Mica
Mica is een verzamelnaam voor een groep mineralen en zorgt voor de exclusieve glans in onze producten.

Iron Oxides
Iron (ijzer) oxide is afkomstig van een natuurlijk mineraal hematiet. Dit mineraal zorgt voor de prachtige kleuren in onze producten.

Silica
Silica is een mineraal dat wordt gewonnen uit kwarts en in veel kleisoorten voorkomt. Silica heeft een vochtvasthoudende werking en zorgt dat uw huid zacht blijft.

Calcium carbonate
Ultramarines zijn mineralen, die worden gebruikt als kleurpigmenten in cosmetica.

Ingrediënten

Details

Mica, Calcium Carbonate, Silica, CI77491, CI499, CI77492, CI77007.
Gebruiksaanwijzing

Details

Allereerst doet u een beetje poeder in de deksel en maakt u met een gewone wenkbrauw-kwast ronddraaiende bewegingen in de poeder. Vervolgens tikt u het overtollige poeder terug in de deksel. Nu kunt u met deppende bewegingen de poeder aanbrengen op uw wenkbrauwen. Begin aan de binnenkant van uw wenkbrauw en werk naar buiten toe. Wrijf en druk met uw kwast tussen de haartjes door en probeer een boog aan te brengen. Vervolgens kamt u de wenkbrauwen in model. Stukje gemist? Gewoon even opnieuw bijwerken!
Reviews
Post your comment

PUREZ