GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

Sample pakket "Nieuwe producten - Maart 2017"

Meer afbeeldingen

Sample pakket "Nieuwe producten - Maart 2017"
Excl. BTW: € 1,61 Incl. BTW: € 1,95

We hebben maar liefst 3 nieuwe kleuren minerale foundation voor u toegevoegd aan ons assortiment. De nieuwe kleur CL-F05 is geschikt voor een licht gekleurde huidtint met een neutrale ondertoon. De WM-F40 en de WM-F50 zijn geschikt voor de medium/donker gekleurde huidtint met een warme, beige ondertoon. De WM-F50 is de donkerste kleur in ons assortiment en overtreft hiermee ons best lopende kleur de WM-F30.

Zo is er ook een splinternieuwe biologische lipstick en lipgloss uit in de kleur Pink-LS60 en Pink- LG60 (Shockingly Pink). En een lichtroze, matte blush voor de lichtblanke huid, de Pink-B01.

Wilt u onze 6 nieuwe producten eerst uitproberen? Dat kan eenvoudig online! U bestelt 6 kleursamples voor slechts  € 1,95 inclusief gratis verzending. 

INHOUD SAMPLE PAKKET "NIEUWE PRODUCTEN"

*3 x mini-foundation: CL-F05, WM-F40, WM-F50
*1 x kleursample lipstick: Pink-LS60
*1 x kleursample lipgloss: Pink-LG60
*1 x mini-blush: Pink-B01
*Gratis verzending

Alle producten van Purèz zijn dierproefvrij en geproduceerd in Europa. Zuivere Minerale Make-up van Purèz bevat GEEN: Parabenen, Bismuth oxychloride, Talk, Dimethicone en Nano-mineralen. De minerale poeders en de mascara zijn geschikt voor veganisten.

Eenmalig te bestellen GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: not for sale

Excl. BTW: € 1,61 Incl. BTW: € 1,95
OF
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

U vindt de ingrediëntenlijst bij het desbetreffende product.
Gebruiksaanwijzing

Details

U kunt de Purèz minerale poeder aanbrengen volgens de ‘crush, tap en polish’ techniek. Met een kwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. Tik de overtollige poeder af (tap) aan de rand van het dekseltje. Nu brengt u met ronddraaiende (polish) en deppende bewegingen de minerale poeder aan.
Reviews
Post your comment

PUREZ