GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

100% Pure Mineral Eyeliner 1gr.

Meer afbeeldingen

100% Pure Mineral Eyeliner 1gr.
Excl. BTW: € 11,53 Incl. BTW: € 13,95

Verkrijgbaar in twee tinten.

PURÈZ Pure Mineral Eyeliner geven uw ogen een sexy uitstraling. Een eyeliner wordt gebruikt om uw oogvorm te veranderen, uw oogopslag sexy te maken of om expressie aan te brengen. Voor een natuurlijke oogopslag trekt u een dun lijntje tegen uw bovenste wimperrand aan. Avondje uit? Breng dan een iets dikkere lijn tegen uw wimperrand aan. Klik op de tap "Gebruiksaanwijzing" voor een volledige beschrijving.

PURÈZ 100% Pure Mineral Eyeliner is geschikt voor de gevoelige ogen, omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, karmijn, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Inkoopprijzen inzien? Schrijft u zich hier vandaag nog in! U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging op uw emailadres dat uw bedrijf is ingeschreven. U kunt dan de producten met speciale inkoopprijzen inzien.

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 13,95
  •  
  •  

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 11,53 Incl. BTW: € 13,95
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

PURÈZ 100% Pure Mineral Eyeliner powder geeft uw ogen een sexy uitstraling. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet, zodat uw huid kan "ademen". PURÈZ 100% Pure Mineral Eyeliner powder is geschikt voor de gevoelige ogen omdat het geen parabenen, talk, chemische zonnefilters, karmijn, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Ingrediënten

Details

Mica, Iron Oxides (CI77491, CI77493, CI77499), Titanium Dioxide (CI77891), Ultramarines (CI77007).
Gebruiksaanwijzing

Details

Plaats een kleine hoeveelheid eyeliner op het dekseltje van het potje. Gebruik vervolgens een dunne eyeliner kwast, doop deze eerst in het water en in de eyeliner poeder. Start met het trekken van een lijntje aan de buitenkant van uw ooglid. Wilt u een natuurlijke look? Trek een dunne lijn zo dicht mogelijk tegen de wimperrand aan. Voor een dramatische blik, kunt u een aantal keren een bredere lijn aanbrengen en dit herhalen voor een intensievere kleur. Wel even goed op laten drogen, voordat u verder gaat met het opmaken.
Reviews
Post your comment

PUREZ