GRATIS LEVERING BINNEN NEDERLAND ≧ €60 - GEEN VERPLICHTE STARTPAKKETTEN OF MINIMALE INKOOPBEDRAGEN
HULP NODIG? BEL 06-46923842 MA-VR 9-16
Groot Groot_de Groot_en

100% Pure Minerale Blush 6gr.

Meer afbeeldingen

100% Pure Minerale Blush 6gr.
Excl. BTW: € 15,66 Incl. BTW: € 18,95

Verkrijgbaar in verschillende tinten.
De Purèz blush is beschikbaar in verschillende tinten voor zowel de Koele, Warme als Neutrale kleurtypen.


Met onze zijdezachte 100% pure minerale blush brengt u een natuurlijke kleur aan op uw wangen. PURÈZ Mineral Blush is de zuiverste, meest natuurlijke vorm van rouge. Onze blushers zijn niet alleen veelzijdig, duurzaam en gemakkelijk toe te passen, ze bieden ook een natuurlijk ogende gloed zonder uw poriën te verstoppen. De blush heeft een gunstige invloed op de huid, vooral bij huidproblemen.

Inkoopprijzen inzien? Schrijft u zich hier vandaag nog in! U ontvangt binnen 24 uur een bevestiging op uw emailadres dat uw bedrijf is ingeschreven. U kunt dan de producten met speciale inkoopprijzen inzien.

Purèz tip: gebruik voor het aanbrengen van de blush de PURÈZ Mineral Blush Brush

Textuur: Alle kleuren hebben een zachte, transparante en glanzende textuur. Met uitzondering van de kleur "Rd-B10 - Mat Rood". Deze heeft een zachte, matte textuur.

Bestellingen vanaf 60 euro GRATIS bezorgd!
Levertijd: 3 werkdagen
Advies Verkoopprijs: € 18,95
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

* Verplichte velden

Excl. BTW: € 15,66 Incl. BTW: € 18,95
Inkoop prijzen in zien!
Vraag een Expert
Details

Details

PURÈZ 100% Pure Mineral Blush geven uw wangen een sprankelende intense kleur zonder uw natuurlijke uitstraling te verliezen. De pure mineralen verstoppen uw poriën niet en maken uw huid zacht. PURÈZ 100% Pure Mineral Blush is geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen parabenen, talk, karmijn, chemische zonnefilters, bismuth oxychloride, synthetische kleur- en geurstoffen bevat. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Ingrediënten

Details

Mica, +/- CI77491, CI77492, CI77499, CI77007, CI77891
Gebruiksaanwijzing

Details

Foundation droog aanbrengen
De Purèz Blush wordt aangebracht volgens de ‘crush, tap en polishen’ techniek. Met een gewone rouge kwast wordt de poeder in het dekseltje geplet (crushed) door de kwast licht drukkend rond te draaien. De overtollige poeder verwijderd u door op de rand van het dekseltje te tikken (tap). Nu brengt u met ronddraaiende (polishen) bewegingen de blush aan. U kunt het beste niet strijken of vegen, want dan valt de poeder van uw kwast. Zorg ervoor dat de blush goed is vervaagd, zodat uw natuurlijke beauty bewaard blijft.
Reviews
Post your comment

PUREZ